soper
soper
 

 

 

 

 

 

 

title

Group A

Group A staat voor Holding ANTRINCO. De groep beheert momenteel de bedrijven Electro Cirkel, EAV en Soper. Samen zijn deze bedrijven commercieel actief in verschillende sectoren als energie, veiligheid en industrie. >meer weten?

 

EAV n.v.

EAV werd opgericht in 1973 als leverancier van explosieveilig materiaal.

Ondertussen is EAV uitgegroeid tot dé specialist in Benelux van explosieveilig materiaal van gerenommeerde Europese fabrikanten. Tot het gamma behoren explosieveilige verlichting, klemmenkasten en bedieningskasten, verwarming en ventilatie, schakel- en aansluitmateriaal, aardingsystemen, bedienings- en traceerelementen, stopcontacten en stekkers enz……

Vanwege de complexiteit in de regelgeving zijn ook advies en opleiding erg belangrijk. EAV kan u hierin bijstaan met gepersonaliseerde opleidingen en gespecialiseerd advies.

Tot hun klanten behoren grote raffinaderijen, petrochemische bedrijven, de farmaceutische industrie en bedrijven in de tertiaire sector, studieburelen en installatiefirma's, kortom alle bedrijven die met Atex regelgeving te maken hebben. Atex is de afkorting van Atmosphere Explosif!

EAV is reeds jarenlang een betrouwbare partner wat betreft leveringen, advies en training in dit complex productengamma waar regelgeving, know how en reputatie erg belangrijk zijn.

Sinds 2 april 2018 kan u ook voor industriële zekeringen en zekering houders bij EAV terecht! Zowel de Europse als de Amerikaanse, de Britse en de Japanse zekeringen kan u bij hen vinden. Dit productengamma wordt vaak onderschat, maar ook hierbij zijn doorgedreven kennis van zaken en expertise de sleutel tot een efficiënte oplossing voor uw engergiebehoeften.

 

 
soper

 

 

EAV NV - Bijenstraat 5 - 9051 St-Denijs-Westrem - tel 09/281 16 11 - info@eav.be  
soper