soper
home over ons producten contact nl fr soper
soper
soper

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


soper

title

Group A

Group A staat voor Holding ANTRINCO. De groep beheert momenteel de bedrijven Electro Cirkel, EAV en Soper. Samen zijn deze bedrijven commercieel actief in verschillende sectoren zoals energie, veiligheid en industrie.

 

 

EAV n.v.

EAV werd opgericht in 1973 als leverancier van explosieveilig materiaal.

Ondertussen is EAV uitgegroeid tot de specialist in de Benelux in deze materie met een pallet aan materialen van gerenommeerde Europese fabrikanten en tot het gamma behoren explosieveilige verlichting, klemmenkasten en bedieningskasten, verwarming, ventilatie, schakelmateriaal, aardingsystemen, tracing, aansluitmateriaal, bedieningselementen, stopcontacten, stekkers enz……

Vanwege de complexiteit in de regelgeving zijn ook advies en opleiding erg belangrijk. De specialisten van EAV staan klaar met deze toegevoegde waarde en de nodige stock aan producten.

Tot hun klanten behoren grote raffinaderijen, petrochemische bedrijven, de farmaceutische industrie en bedrijven in de tertiaire sector, studieburelen en installatiefirma's, kortom alle bedrijven die met Atex regelgeving te maken hebben, Atex is de afkorting van Atmosphere Explosif!

EAV is reeds jarenlang een betrouwbare partner wat betreft leveringen, advies en training in dit niet eenvoudig productengamma waar regelgeving, know how en reputatie erg belangrijk zijn.

 

 

EAV NV - Bijenstraat 5 - St-Denijs-Westrem 9051 - tel 09/281 16 11 fax 09/281 16 03 - info@eav.be

 

 

soper
sopersoper